TEXTILE FRAME

Textielframes van Cosign, oneindig  veel mogelijkheden

Textielframes zijn de oplossing voor het snel en eenvoudig wisselen van geprinte textieldoeken. De afbeelding wordt op een textieldoek geprint en rondom voorzien van een siliconen pees. Deze wordt eenvoudig in  het profiel gedrukt waardoor het licht rekbare doek perfect opgespannen wordt.

Het gebruiksgemak van onze aluminium profielen in combinatie met innovatieve accessoires en hoogwaardige textieldoeken die naadloos tot 3m breed bedrukt kunnen worden, maken onze textielframes uitermate geschikt voor de aankleding en inrichting van winkels, showrooms, kantoren en beursstanden.  Of u nu op zoek bent naar een wandframe, een vrijstaand of een hangend frame, in onze enkelzijdige en dubbelzijdige textiel profielen vindt u ongetwijfeld de juiste oplossing.

Cosign biedt eveneens LED profielen aan waarin High Power LED modules ingebouwd kunnen worden, waardoor het doek egaal wordt uitgelicht en de afbeelding nog meer tot zijn recht komt. Ook is het mogelijk om achter het printdoek een geluiddempend materiaal te verwerken om de akoestiek in een ruimte te verbeteren of om scheidingswanden te creëren.

Bij Cosign vindt u niet alleen de profielen en accessoires, maar kan u tevens het complete product op maat, inclusief geprint doek, bestellen.

EIGENSCHAPPEN

ONDERDELEN & ACCESSOIRES

[wpdatatable id=1]